Våre kokker

stObj.colOneTitle
Kristoffer Hovland
Mesterkokken Kristoffer Hovland har lang erfaring i å tilberede utsøkte retter. I fem år var han på det norske kokkelandslaget, der han blant annet var med og vant verdenscupen i kokkekunst i 2002. I 2004 ble han kåret til årets kjøkkensjef i Norge. Hovland kommer opprinnelig fra Dale i Sunnfjord, men har siden 1988 vært bosatt i Lom, der han tidligere blant annet har jobbet nært sammen med Arne Brimi.
stObj.colTwoTitle
Ingunn Lyngved
Ingunn har kokkfag fra Otta vdg 1998-2000, og arbeidet deretter som lærling på Gålå Høgfjellshotell med utplassering hos Solvold i Sandefjord. Fagbrev fikk hun i Juli 2002. Ingunn arbeidet deretter som kokk på Quality Hotell Hafjell, og var flere år kjøkkensjef på Gålå Høgfjellhotell. Ingunn har arbeidet som kokk på Andvord gård siden sommeren 2010.
Andvord gard er tildelt kvalitetsmerket Olavsrosa fra Norsk Kulturarv.
Til toppen