Mat

Vi legger sjela vår i god mat og drikke fordi vi mener det er med å skape det perfekte oppholdet.

stObj.colOneTitle
Mattradisjoner i Lom
Lom er kjent for sin lange og rike mattradisjon og har fostret noen av landets fremste kokker. Kokkene her på Andvord er en del av denne tradisjonen. Vi stiller store krav til maten som blir servert, og velger først og fremst lokale råvarer, noe det ikke er mangel på her i regionen.
stObj.colTwoTitle
Menyforslag

Vi setter opp menyforslag til deg med sesongens råvarer. Du kan også komme med egne ønsker. Ta kontakt på telefon: 98 22 03 75.

5-retters signaturmeny:

  • Salat med lettrøykt andebryst, avokadokrem
  • Hummerkremsuppe med rista kamskjell
  • Kalve entrecote servert med rødvinssjysaus, sesongens grønnsaker og ovnsbakte mandelpoteter
  • Hvilerett – en overraskelse
  • Sjokolademoussekake med pasjonsfrukt-sorbet, friske frukter
Andvord gard er tildelt kvalitetsmerket Olavsrosa fra Norsk Kulturarv.
Til toppen